Продукти

ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж с Пощенски Паричен Превод (ППП)
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за потребителя. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка. Тази услуга Ви дава още възможност да получите своя платежен документ при доставка на място. Начислява се допълнителна такса съгласно тарифата на Доставчика.

Банков път с платежно нареждане или онлайн банкиране – Online Banking. Необходимо е да направите превод на сумата  на направената поръчка по фирмената сметка на магазина. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.

АУТО БУЛКОМ ГРУП ЕООД

Уникредит Булбанк АД
IBAN сметка: BG04UNCR70001524454617    BIC: UNCRBGSF

♦EPay

Сигурно и надеждно плащане гарантирано от EPay.bg. Комуникацията е през протокол, който гарантира защитата на данните и плащането. Възстановяването на суми платени с EPay става само по акаунта от който е платено, освен ако Потребителя не се е съгласил на друго.

 

Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените способи да не е приложим. При плащане с банков превод цялата дължима сума по фактурата трябва да бъде заплатена в срок до 5 работни дни след издаване на фактурата; в противен случай поръчката ще бъде автоматично анулирана.

С приемането на настоящите условия купувачът дава своето изрично и безусловно съгласие във всички случаи, освен при плащане с „Наложен платеж, да заплаща на Доставчика авансово, в пълен размер, продажната цена на всяка поръчана стока. При използване на „Наложен платеж ППП“ купувачът предава на куриера цялата дължима сума (включваща цената на стоката, цената за обработване, доставка и такса наложен платеж) и овластява куриера да предаде сумата за цена на стоката и всички разходи по доставката, обработката и плащането на Доставчика от негово име и за негова сметка.

 

ВАЖНО !!! При плащане с наложен платеж, банков превод или EPay може да Ви бъдат начислени такси/комисионни, определяни едностранно от съответния доставчик на услуга, банка/финансова институция.

 

ВАЖНО !!! Съгласно чл.113, ал.4 от ЗДДС издаването на фактура или корекция по вече издадена фактура се извършва в срок до 5 (пет) календарни дни от датата на покупка. След изтичане на този срок Доставчикът няма ангажименти за издаване на фактура или корекция по вече издадена фактура.

 

ВАЖНО !!! При онлайн покупки, както и когато цената е договорена с отстъпка, използването на бонус точки, карти подарък, ваучери и др. подобни не е приложим